daretodream.nl

Het gezicht achter de kunst

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiaste kunstenaar. Ik hou ervan om gedachten, beelden en indrukken op canvas te zetten. Al van kinds af aan genoot ik ervan om creatief bezig te zijn. Om met kleuren te spelen en ook om persoonlijke schilderijen te maken die dierbaar zijn voor anderen vind ik heel kostbaar. Ik zie kunst als een vorm van communicatie, zo bereik ik de mensen. Mijn hoop is om anderen te bemoedigen, stimuleren en op te bouwen door wat ik op canvas zet.


Op mijn blog kun je meer lezen over wie ik ben en wat ik doe met schilderen! Ga naar :

Het proces

Ik begon eerst met tekenen en schetsen. Rond mijn tienertijd begon ik dit echt interessant te vinden en probeerde ik alles zo goed mogelijk op papier te tekenen.

Van tekenen ging ik over naar pastelkrijt. Het gebruik van kleuren vond ik uitdagend en veelzijdig. Ik wilde mezelf blijven uitdagen door steeds nieuwe dingen te proberen.

Zo kwam ik uiteindelijk bij het schilderen. Toen ik eenmaal ontdekt had wat verf op canvas allemaal kon doen, ging er een hele nieuwe wereld voor me open. En tot nu toe blijft dit uitdagend genoeg!

Het materiaal

Nu schilder ik met acrylverf en gebruik meerdere technieken. Zo houd ik van stillevens en landschappen, maar ook geniet ik van het abstracte en de beelden van het impressionisme. Ik heb geen kunstopleiding gedaan (jammer genoeg). Alles wat ik tot nu toe weet heb ik zelf uitgeprobeerd/aangeleerd. Practice makes perfect! Ik gebruik zowel de kwast als het mes bij het schilderen.


Je kunt me bereiken voor (profetische) persoonlijke schilderijen, schilderijen in opdracht of muurschilderingen!